2018. július 27-28. napján első alkalommal került megrendezésre horgásztábor a Bujtosi tóparton. A rendezvény a MOHOSZ és a megyei szövetség támogatása által valósult meg.

Az eseményen összesen 22 gyerek vett részt. Napközis jellegű tábor volt, a gyerekek részére napi háromszori étkezést biztosítottunk. A résztvevők a tábor megnyítását követően balesetvédelmi oktatásban részesültek, majd kiscsoportos foglalkozások keretében oktatásban részesültek az alapvető horgászati ismeretekből. Volt célbadobás, horogkötés, szerelés, horgászati módszerek bemutatása, halfelismerés. A délután folyamán spiccbotos horgászatra került sor segítők irányításával. A második nap délelőttjén az alapismeretek átismétlése után szintfelmérésekre került sor. Az ebédet követően került megrendezésre a várva várt horgászverseny. A halak étvágyára nem lehetett panasz, hiszen szinte minden gyereknek sikerült néhány halacskát zsákmányolni. Az eredmény hírdetést követően valamennyi gyerek élményekkel és ajándékokkal gazdagodva tért haza.

<< KÉPEK A TÁBORRÓL! >>

Ezúton is szeretném megköszönni azon egyesületi tagok munkáját akik az idejüket áldozták arra, hogy ez az esemény sikeresen megvalósuljon!

Szilágyi Zsolt
táborvezető